zaterdag 8 juni 2024 staan wij op de braderie in Den Haag vruchten buurt,
 zaterdag 29 Juni 2024 staan we op de Braderie in Giessenburg,
 31 Augustus 2024 op de Braderie in Lexmond, 
Zaterdag 7 september 2024 staan wij op de braderie in Zijderveld.

Gevlochten riem

21 mei 2024 | Accessoires

Prijs: €12.95

Deze brede dames riem met een gevlochten structuur is heel elastisch en je draagt hem in de taille of over de heupen.
Mooi om te dragen op een lange jurk of blouse. In 2 kleuren beschikbaar: Zwart=uitverkocht!  Alleen nog  Beige

Voor interesse in de product druk hieronder op ‘Dit wil ik!’ en stuur je bestelling (of vraag) naar: Info@missteuntjefashion.nl 06 83 489 202

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact op

info@missteuntjefashion.nl

06 83489202

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt het proces van en na het plaatsen van mijn bestelling?

Nadat je de door jou gewenste items hebt gemaild krijg je van ons z.s.m. een bevestiging terug met de items die besteld zijn en de eventuele verzendkosten. Betalen kan dan via de link in de mail of indien gewenst een tikkie naar uw telefoonnummer.
Zodra wij de betaling binnen hebben, gaan we jouw pakketje z.s.m. inpakken. Zodra het pakket klaar staat om af te halen of is verzonden, ontvang je ook daarvan een mailtje. Indien jouw bestelling verzonden wordt en hier een track en tracé code aan vast zit, ontvang je de track en tracé code zodat je gemakkelijk zelf je bestelling kunt volgen.

Hoe worden de bestellingen verzonden?

Alle pakketjes, groot of klein, worden met veel liefde en zorg  ingepakt. Wij berekenen de meest gunstige verzendkosten voor jou, zodat je nooit teveel betaald. Al onze pakketen worden verzonden met PostNL of DHL (Brievenbuspakket of Pakketpost.) De tarieven die wij hanteren zijn gelijk aan de daadwerkelijke kosten die PostNL of DHL hanteert. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden van verzending. Ook ontvang je na aanmelding bij het PostNL punt de track en trace  per mail. Op deze manier kun je jouw pakket volgen.

Kan ik mijn bestelling ook komen ophalen?

Ja, dat kan zeker! Geef in je mail aan welke items je wil hebben en of je het verzonden wil hebben of wil komen afhalen.
Je krijgt een mailtje zodra jouw bestelling klaar staat om af te halen.

Let op!: Je dient van te voren contact op te nemen om een afspraak te maken wanneer je jouw bestelling op komt halen. Het zou namelijk jammer zijn als je voor een dichte deur komt te staan.

Kan ik de producten komen bekijken en/of passen?

Mocht u in de buurt wonen van Rijswijk en graag een keer wat dingen willen passen, kan dat natuurlijk. Mail mij gerust voor een afspraak en kom lekker rondkijken en passen in mijn kleine winkeltje.

Kan ik mijn bestelling retourneren of ruilen?

Als het artikel onbeschadigd is en in originele staat verkeerd, kan het binnen 10 dagen geroutineerd worden. Meldt van te voren wel bij ons dat jouw bestelling retour komt. Zorg ervoor dat je het artikel goed verpakt en het in goede staat aankomt bij ons. Zodra wij het item in goede orde ontvangen, wordt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten en exclusief retourkosten zo spoedig mogelijk teruggestort op de bij ons bekende rekening. Helaas kunnen gepersonaliseerde producten, speciaal voor u bestelde producten en producten uit de Sale en Acties NIET geretourneerd worden.